Vybrané priame dane malých a stredných podnikov - Gajdová, Denisa, 1977-
Nástrojom hospodárskej politiky štátu je daň, ktorá sa stáva zdrojom štátneho rozpočtu, rozpočtu vyššieho územného celku alebo obce. Daňová sústava a klasifikácia daní v SR. Príklady a riešenia.