Ocenka effektivnosti upravlenija sociaľno-ekonomičeskim razvitijem regiona na osnove optimizacionnoj modeli raspredelenija resursov - Akimov, V. S.
Problematika efektívneho rozdeľovania finančných zdrojov v mestách a v regióne.