Price Differentiation of a Monopoly Production - Microeconomic Analysis - Fendek, Michal
Analýza spotrebiteľského správania pri maximalizácii užitočnosti v monopolných podmienkach trhu. Model monopolu maximalizujúceho zisk pri prefektnej cenovej diferenciácii. Optimalizácia správania spotrebiteľa nastolená Kuhn - Tuckerovými podmienkami.