Vybrané osobné a demografické determinanty dopytu po životnom poistení - Ondruška, Tomáš, 1988-
Vymedzenie vplyvu vybraných osobných a demografických faktorov na dopyt po životnom poistení v podmienkach Slovenskej republiky.