Estimation of Indirect Costs of Unemployment (Cross Country Comparison - SR and CZ) - König, Brian, 1983-
Nepriame náklady nezamestnanosti vyhodnotené Okunovým zákonom. Daňová kvóta a odhad straty príjmov do verejných financií vplyvom nezamestnanosti. Komparácia výsledkov meraní pre obe krajiny. Využitie valiacej sa regresie (rolling regression) pre 52 pozorovaní.