Priebeh ekonomických kríz a ich vplyv na podniky - Badura, Peter, 1978-
Krízy počas 20. storočia, ako i súčasná hospodárska kríza. Ich porovnanie, hĺbka, priebeh a ohrozenia do budúcnosti. Charakteristické prejavy kríz na podnikoch, ktoré zaznamenali zníženie svojich tržieb a pokles trhových hodnôt verejne obchodovaných spoločností.