Putin koriguje kurz - Pressburg, Adrian Peter
Podpísanie zmluvy South stream na dodávky plynu do Európy medzi Rakúskom a Ruskou federáciou. Snaha ruského prezidenta V. Putina vyhnúť sa konfliktom so Západom. Putinova nová mierová doktrína na riešenie konfliktu s Ukrajinou. Príprava sektorových sankcií voči Rusku. Rokovania s Kyjevom a Bruselom o utíšení bojov.