Sloboda v podniku - Košturiak, Ján
Keď vo firme prevláda zarábanie peňazí nad radosťou z práce, je to znak jej neslobody. Dve dminezie vnútornej slobody človeka: sloboda "na" a sloboda "od". Prejavy slobody a neslobody vo firme. Ako fungujú slobodné a neslobodné firmy.