Živnostníkov môžu zaskočiť odvody. Aj bez zmeny príjmu budú platiť viac - Kollárová, Zuzana
Zmeny v odvodoch živnostníkov a SZČO do Sociálnej poisťovne. Od 1. júla 2014 výpočet odvodov po novom. Z čoho a kedy sa odvody neplatia.