Porovnanie ceny dlhu štátov v eurozóne a tých mimo nej - Badura, Peter, 1978-
Ohodnotenie štátnych dlhopisov na trhu a problematika vývoja miery výnosu do splatnosti za predchádzajúci rok. Ukazovatele a vývoj ceny dlhopisov. Porovnávanie so štátmi, ktoré prijali spoločnú menu Euro so štátmi, ktoré používajú vlastnú menu.