Analýza personálneho informačného systému vo vybranom podniku - Badura, Peter, 1978-
Problematika a dôležitosť personálneho riadenia a informačného systému pri spracovávaní personálnej agendy v podniku. Riadenie ľudských zdrojov v podniku so zameraním sa na personálny informačný systém.