Pojetí výkonnosti systému managementu kvality v současném konkurenčním prostředí - Nenadál, Jaroslav
Výkonnosť systému manažmentu kvality, pojem, definícia a základné funkcie. Možné prístupy k meraniu výkonnosti systému manažmentu kvality, vrátane výpočtu ukazovateľa tejto výkonnosti.