ISO 55001 norma na spravovanie majetku - Žabár, Vladimír
Efektívne riadenie správy majetku podniku či spoločnosti, schopnosť udržiavať ho v stave bezpečnom pre užívateľov v súlade s legislatívou, licenciami a záväzkami organizácie, pomocou normy ISO 55001:2014.