Elektronická komunikácia malých a stredných podnikov - Vlk, Gabriel
Trendy podnikových informačných systémov. Celková využívanosť služieb a využívanie e- služieb verejnej správy. Projekt OPIS (Operačného programu informatizácie spoločnosti) - súčasný stav. Poskytovanie elektronických služieb verejnej správy podnikom. Metodika výskumu elektronickej komunikácie. Skúmanie závislosti elektronickej komunikácie a veľkosti podniku.