Crowdfunding - Zelina, Michal, 1981-
Crowdfunding, niekedy označovaný ako crowdfinancing alebo crowdsourced capital v preklade do slovenského jazyka davové financovanie alebo davová podpora, je spôsob získavania kapitálu pre nové projekty a podniky pomocou vyžiadaných mikropríspevkov od veľkého množstva zúčastnených. História crowdfundingu. Najrozšírenejšie crowdfundingové projekty a platformy v USA a na Slovensku. Riziká a bariéry pre iniciátorov projektov.