Hlavné nedostatky pri uplatňovaní manažérskych systémov - Čollák, Mikuláš
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o uplatňovaní manažérskych systémov v praxi firiem. Príklady nezhôd a chýb pri uplatňovaní manažérskych systémov.