Zlyhávajúci americký sen - Grahamová, Carol
Rastúca príjmová nerovnosť v USA a ekonomická mobilita. Prepojenie a efektívne riadenie spoločnosti a distribučnej spravodlivosti, rastúce diferencie v jednej krajine, môžu ovplyvniť rozvojové stratégie ďalších krajín.