Počiatky ekonomického myslenia na Slovensku - Milan Hodža - Lisý, Ján
Teoretické a hospodársko-politické zdroje a východiská názorov M.Hodžu. Sociálno-ekonomické determinanty Hodžovho poňatia agrárnej demokracie.