Luxus vzniká v prachu - Žuffa, Radovan
Drevárska značka Vauu. Výroba luxusného nábytku, váň a umývadiel. Malá dielňa v Prievidzi, z ktorej vychádzajú luxusné drevárske výrobky na objednávku. Hľadanie zákazníkov na výstavách. Využívanie aj lacného odpadového dreva. Know-how podniku.