Daňové úľavy ako podpora podnikania v Slovenskej republike - Kušnírová, Jana, 1977-
Postavenie daňovej úľavy v ekonomickej teórii. Daňové úľavy ako jedna z foriem podnikania v Slovenskej republike. Daňové stimuly ako investičná a štátna pomoc v Slovenskej republike.