Blízke proroctvá o efektívnej reklame - Švorcová, Petra
Čo je dnes efektívny marketing. Ako namiešať ideálny marketingový mix. Kvalitný marketing - prelínanie reklamných sloganov s hodnotami firmy. Fungovanie teleshopingu. Reklama v mobilných telefónoch. Reklamné električky a vlaky. Funkcia bilbordov. Využívanie sociálnych médií.