Nadmerná sebadôvera a dôsledky jej prítomnosti pre oblasť poisťovníctva - Ondruška, Tomáš, 1988-
Overenie prítomnosti nadmernej sebadôvery na vzorke študentov s dôrazom na rodový aspekt a na vymedzenie dôsledkov, ktoré z nej vyplývajú pre oblasť poisťovníctva.