Pracovné prostredie má povzbudzovať výkon - Burcáková, Mária
Pracovné prostredie a atmosféra na pracovisku sú dôležitými faktormi hodnotenia spokojnosti zamestnancov. Psychosociálny kontext človeka a prostredia v ktorom žije, vnímanie interiérového dizajnu na človeka.