Duálne vzdelávanie v manažmente hotelierstva a pohostinstva - Fuchs, Wolfgang
Systém vysokoškolského vzdelávania v Badensku-Württembersku. Duálne vzdelávanie v manažmente hotelierstva a pohostinstva. Moduly a predmety v špecializácii manažment hotelierstva a pohostinstva. Právna úprava. Hodnotenie študijnej koncepcie manažmentu hotelierstva a pohostinstva. Hodnotenie z pohľadu študenta. Hodnotenie z pohľadu vysokej školy (Duale Hochschule Baden-Württemberg) a štátu.