Vybrané modelové prístupy na skúmanie vzťahu ukazovateľov finančnej výkonnosti a výnosu akcie podniku - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Aplikácia modelových prístupov na skúmanie vzťahu ukazovateľov finančnej výkonnosti a výnosu akcie. Boothov model výnosu akcie. Biddleho model výnosu akcie.