Význam a uplatnenie reálnych opcií v investičnom rozhodovaní podnikov - Belanová, Katarína, 1978-
Prezentácuia progresívneho prístupu v investičnom rozhodovaní podniku a jeho aplikácia na konkrétnom príklade ocenenia investičného projektu so zohľadnením reálnych opcií.