Inovačný potenciál tretieho sektora - Bednáriková, Dagmar
Postavenie tretieho sektora v celospoločenskom spektre. Základné vymedzenie inovácií. Všeobecná kategorizácia inovácií. Kontextuálne inovácie v treťom sektore.