Konkurencieschopnosť regiónov cestovného ruchu - metódy merania - Gryszel, Piotr
Konkurencieschopnosť regiónov cestovného ruchu - definície a modely. Ukazovatele konkurencieschopnosti regiónov cestovného ruchu. Index konkurencieschopnosti cestovného ruchu. Taxonomické metódy. Aplikácia GDM na posúdenie konkurencieschopnosti sudetských obcí.