Ekonomická, morálna, kultúrna a duchovná chudoba rodín s deťmi - Verešová, Anna
Profesionálna sociálna práca s osamelými ženami nachádzajúcimi sa v krízovej životnej situácii. Krízová intervencia v zmysle zákona o sociálnych službách v SR.