[Inflácia, nezamestnanosť a ľudský kapitál z makroekonomického pohľadu: teoretické a praktické problémy] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorá rieši problematiku inflácie a nezamestnanosti a ich vzájomné súvislosti v podmienkach súčasného vývoja ekonomík.