Způsoby zvládání chudoby a ohrožení chudobou rodinami s nezletilými dětmi - Gojová, Alice
Analýza spôsobov, ktorými rodiny s maloletými deťmi zvládajú situáciu chudoby či ohrozenie chudobou. Informácie a podklady pre rozvoj modifikácie sociálnej práce s rodinami, ktoré čelia chudobe, žijú v nej alebo sú ňou ohrozené.