Sociální práce s lidmi s hmotnou nouzí - Musil, Libor
Spôsoby riešenia potrieb pri práci s ľuďmi v hmotnej núdzi až po snahu predchádzať dôsledkom a eskalácii hmotnej núdze. Pomoc ľuďom v hmotnej núdzi a riešenie prípadov ľudí v hmotnej núdzi prostredníctvom sociálnej práce.