Pracujeme s Romy? Průzkum etnicity a národnosti klientů a klientek terénního programu - Frýbert, Jiří
Konfrontácia perspektív kedy až príliš často dochádza k automatickému kategorizovaniu ľudí na základe určitých znakov, pohľad samotných klientov a definícia vlastnej identity.