[Perspektívy poistného trhu v Slovenskej republike v siločiarach civilizačných výziev] - Jurkovičová, Monika
Recenzia na monografiu, ktorá zameriava svoju pozornosť na vymedzenie určujúcich faktorov vývoja poistného trhu v interakcii s aktuálnym vývojom, s akcentom na stanovenie miery vplyvu vybraných civilizačných výziev na poistný trh.