Multiple selections of alternatives under constraints: case study of the Slovak retail market - Furková, Andrea, 1975-
Hodnotenie atraktivity maloobchodných sietí na Slovensku. Aplikované rozhodovacie metódy PROMETHEE pri analýze zákazníckych preferencií a spokojnosti. Efektivita marketingu, podiel trhových tržieb a počet vybraných sietí ako hlavné faktory pri výbere a hodnotení spotrebiteľmi.