Hromadné prepúšťanie zamestnancov - Toman, Jozef
Kvalifikácia skončenia pracovného pomeru ako hromadného prepúšťania - definícia hromadného prepúšťania. Zamestnanci s pracovným pomerom na dobu určitú. Dôvod a spôsob skončenia pracovného pomeru. Vznik povinnosti zamestnávateľa prerokovať plánované hromadné prepúšťanie. Podmienka pre výpoveď alebo dohodu o skončení pracovného pomeru. Praktické príklady.