Hrubý domáci produkt, jeho význam a možnosti pri tvorbe hospodárskej politiky - Husár, Jaroslav
Ekonomický význam, podstata a definície HDP. Prienik do fungovania ekonomiky. Determinanty a nová tvorba hospodárskej politiky.