Determinanty dopytu po úveroch poskytnutých obyvateľstvu v Slovenskej republike - Szpyrc, Miroslav
Úvery ostatných peňažných finančných inštitúcií poskytnutých obyvateľstvu za roky 1995-2008 v podmienkach Slovernskej republiky.