Proces vytvárania vyspelej projektovo orientovanej organizácie - Marsina, Štefan
Pojem východiská a typy organizačných zmien. Proces riadenia účinných zmien organizácie. Vplyv globalizácie na strategické zmeny. Proces úspešnej zmeny. Projektová orientácia organizácie.