Riziko technických rezerv v Solvency II - Mertl, Jakub
Zásadné zmeny vo výpočte kapitálovej primeranosti poisťovní podľa regulatórneho režimu Solvency II, speje do finálnej podoby. Riziko technických rezerv a metódy výpočtu.