Solvency II sa týka každého - Palkovič, Igor
Rozhovor s riaditeľom oddelenia finančných služieb v KPMG Slovensko spol. s. r. o., Igorom Palkovičom, o tom, čo podľa neho prináša Solvency II pre poisťovne.