[Medzinárodná ekonomická integrácia rozvojových krajín (Aktuálne problémy a výzvy)] - Ružeková, Viera, 1957-
Recenzia na vedeckú mongrafiu, ktorá je súčasťou projektu VEGA 1/0391/13. Sú v nej spracované integračné zoskupenia podľa jednotlivých svetových regiónov a kladie si za cieľ identifikovať najdôležitejšie a najperspektívnejšie zoskupenia sformované v procese medzinárodnej ekonomickej integrácie rozvojových krajín.