Úspech alebo zlyhanie presahuje hranice štátov - Bernardino, Gabriel
Rozhovor uskutočnený na konferencii Národnej banky Slovenska a Európskeho orgánu pre poisťovníctvo a dôchodkové poistenie zamestnancov (EIOPA) s jej predsedom, Gabrielom Bernardinom.