Farmárske predajne nasadili latku aj tempo vysoko - Mišíková, Veronika
Predajne s farmárskymi potravinami v poslednom čase rastú ako huby po daždi. ani zďaleka nejde len o bratislavský trend. O poctivé výrobky z produkcie malých domácich výrobcov je záujem vo všetkých regiónoch Slovenska.