Mliečne výrobky musia zabojovať - Mišíková, Veronika
Situácia v oblasti mliekarenskej výroby na Slovensku nie je ideálna. Priemerný Slovák ročne skonzumuje menej mlieka a mliečných výrobkov ako je odporúčaná spotreba. Rapídne sa znižuje počet dojníc a v roku 2015 budú v rámci EÚ zrušené mliečne kvóty.