K niektorým kľúčovým aspektom kreatívneho priemyslu - Baculáková, Kristína, 1988-
Objasnenie niektorých z kľúčových prvkov kreatívneho priemyslu. Hoci význam kreatívneho priemyslu rastie, nie je mu venovaná dostatočná pozornosť. Vymedzenie kreatívneho priemyslu a jeho vzťah k duševnému vlastníctvu a inováciám. Analýza súvislosti medzi kreatívnou ekonomikou a ekonomickým rastom. Vznik kreatívneho klastra a jeho dôsledky. Analýza jedného z novších konceptov – kreatívnej ekológie.