Čo ponúknuť zamestnancom - hodnotu či benefit? - Uriga, Ján
Hodnoty ponúkané zamestnancovi (Employee value proposition). Príklad McDonald`s. Spravodlivé ohodnotenie a odmeňovanie zamestnancov. Význam benefitov. Náplň benefitov ako výsledok dialógu firmy so zamestnancami. Model cafeterie.