Cukrovarníci podporujú zachovanie výroby
Produkcia cukru na Slovensku v číslach. V hospodárskom roku 2016/2017 sa ruší kvótový režim na výrobu cukru. Dôležitá bude schopnosť konkurovať na trhu. Spotrebiteľský prieskum slovenských domácností.