Farmári dostanú viac peňazí - Rundesová, Táňa
Dotácie pre farmárov sa menia. Zvýšenie by mali farmári dostať v roku 2015. Obnovenie chovu ošípaných. Viac peňazí majú dostať tí, ktorí vyrábajú potraviny a menej majitelia pôdy, čo ju len udržujú.