Online predaj potravín - Janco, Ladislav
Internetové predajne sú povinné od 13. decembra 2014 zobrazovať údaje z obalu výrobku aj v elektronickej podobe. Vyplýva to z nariadenia EÚ č. 1169/2011. Jednotná databáza informácií.